Hur går det till

Vi inleder med ett förutsättningslöst möte i ditt hem där du berättar om dina behov, utefter det skräddarsyr vi en offert till dig.

Vi gör en inledande storstädning för att ge ditt hem den bästa möjliga starten.

Vår personal använder egna städprodukter, dammsugare, trasor och microfibermopp.

generella städmoment

I alla rum har vi generella städmoment som standard i vår hemstädningstjänst. Det inkluderar dammsugning av golv, lister, elkontakter, element, mattor samt klädda och stoppade möbler. Vi fuktmoppar golven eller använder annan rengöringsmetod enligt överenskommelse. Avtorkning av dörrar och karmar, dammtorkning av fönsterbrädor och övriga ytor, samt avtorkning av lampor, hyllor och tavelramar som går att nå.

I badrummet tar vi oss an de generella momenten och utför även rengöring av badkar, dusch, handfat och toalett. Vi tar bort eventuella fläckar från väggarna och torkar av badrumsskåp, speglar samt vitvaror.

När det kommer till köket, inkluderar vår service de generella städmomenten samt rengöring av disk- och köksbänk, spis och stänkskydd. Vi utför även utvändig rengöring av mikrovågsugn och ugn, samt avtorkar köksluckor och övriga vitvaror.

flexibelt och skräddarsytt

Vår städservice är flexibel och skräddarsydd för att passa dina unika behov och önskemål. Oavsett om du behöver regelbunden veckostädning, en omfattande storstädning, flyttstädning eller fönsterputsning, finns vi här för att hjälpa till.

Vi lägger fokus på varje tillgänglig yta för att säkerställa att ditt hem inte bara blir rent, utan även en fräsch och hälsosam miljö att leva i.